«A Christmas Art Affair»

Εορταστική ομαδική έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας

Η Sotiropoulos Art Gallery με μεγάλη χαρά παρουσιάζει την εορταστική ομαδική έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας «Α Christmas Art Affair» με τη συμμετοχή 21 εικαστικών και τιμώμενο καλλιτέχνη τον Απόστολο Γιαγιάννο, ο οποίος και θα παρουσιάσει 5 νέα του έργα, φιλοτεχνημένα ειδικά για την έκθεση. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 – 23:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2024.

 Η νέα ομαδική έκθεση συνιστά μια ποικιλόμορφη συνάντηση καλλιτεχνικών δημιουργιών όπου αναδεικνύονται οι ιδιαίτερες εικαστικές προσεγγίσεις σε ένα ευρύ φάσμα εκφραστικών μέσων. Παρουσιάζονται έργα καταξιωμένων ζωγράφων αλλά και νεότερων καλλιτεχνών συνεργατών της Γκαλερί σε μια γόνιμη συνομιλία.

Καλωσορίζουμε τους επισκέπτες σε μια γιορτή της ζωγραφικής και της φωτογραφίας οπού θα έχουν τη χαρά ν’ ανακαλύψουν την ποικιλομορφία αυτή και να εμπνευστούν από τον πλούτο των εκφραστικών τεχνικών και στυλ που παρουσιάζονται.

Καλές γιορτές σε όλες και  όλους!

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:

Απόστολος Γιαγιάννος, Μάγδα Αποστόλου, Ζάννα Αρτέμη, Σοφία Γαϊτάνη, Κατερίνα Δημητριάδου, Τάσος Δήμος, Ρόζα Ζεϊντάν, Ιωάννα Καφίδα, Γιάννης Κουτσούρης, Νεκτάριος Μαμάης, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Christina Pancess, Παναγιώτης Σιάγκρης, Αλέξανδρος Σπαθούλας, Μάιρα Στέφου, Κωνσταντίνος Τόλης, Μαριτάσα Τσιμπλάκη, Μαρία Φιλιππακοπούλου, Δήμητρα Χανιώτη και Ηλίας Χαραλαμπάκης.